Bănuiesc că mulți dintre voi, dacă nu toți, folosiți deja Freshful by eMAG cu succes, având acces, în sfârșit, la produse proaspete și de calitate, la prețuri convenabile.
Nu știu câți dintre voi știu de secțiunea Save Me din Freshful.

Ce e Save Me? Save Me este secțiunea de pe Freshful dedicată produselor care au un termen de valabilitate mic sau li se apropie sfârșitul termenului de valabilitate, ocazie cu care au și un preț la fel. Adică mic. Foarte mic. Freshful de mic.

Eu sunt un mare fan, pentru că găsești, dacă urmărești secțiunea, specialități de toate felurile, la niște prețuri mai mult decât decente. De exemplu eu, ieri, am luat mușchi de vită maturat, cu vreo 30% reducere, pentru că termenul de valabilitate era pe 30 septembrie.


Și aici a intervenit fiica mea cea mare, care l-a gătit. Ladies and gents, Aisha #AishaGătește Ametcea, fiind maestră la ea în bucătărie. A gătit un mușchi de vită pe pat de paste de orez cu legume. Absolut delicios. Absolut minunat, ca ea. Cred că are talent…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.