Înțeleg, din surse externe, că echipa de bambilici a româniei a luat iarăși bătaie într-un meci de anvergură cu o țară care are populație cât București. Desigur, e de vină antrenorul, jucătorii, Nicusor Dan, PSD, toată lumea. Nicio legătură cu faptul că Mircea Sandu, Mitică Dragomir au distrus, metodic, totul, pentru a deveni super bogați, iar acum a preluat tatăl ucigașului Mario Iorgulescu ștafeta, împreună cu Burleanu.

Ce voiam să spun, de fapt, este că nu înțeleg de ce e o asemenea tragedie că nu avem nicio valoare în acest sport? E o mizerie în care 22 de analfabeți ultra bine plătiți se prefac că joacă, așteptând să treacă timpul și să plece la ocupațiile lor normale, adică curve și petreceri. Nu trebuie să avem neapărat acest sport, soarta războiului nu ține de incompetența lui Cherecheș sau de prosopul lui Marica, efectiv este o miză zero.

Și ca un intermezzo la acest rant, am uitat să salut cum trebuie retrogradarea lui Dinamo. În sfârșit, Divizia A are jocurile pe care le merită cu adevărat.
Singurii de care îmi pare rău sunt fraierii ăia de la Decât Dinamo București, care strângeau bani lunar, luau de la gura copiilor lor bani ca să le plătească gunoaielor ălora care mimau jocul salariile exorbitante. Serios, niște copii din românia nu aveau tot ce își doreau pentru ca mizeriile alea să poată petrece cum trebuie în cluburi și să aibă prostituatele pe care și le doreau.

Anyway, la mai mare!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.