Aplicația arhiblog pentru android. Pentru că foarte, foarte mulți dintre voi au cerut un sistem de notificare pentru articole, iar chestia cu Whatsapp nu e utilizabilă, pentru că vă arată numerele de telefon în clar, v-am făcut aplicație dedicată pentru blog, cu notificări și ce mai e nevoie.

Nu este vreo rachetă, este ceva asemănător Biziday, doar că nu are de aia de cutremure și nu mă interesează localizarea nimănui ca sa ii sau continut după judet :mrgreen:

Versiunea de iOS e gata, problema e că ne tot lovim la Apple de tot felul de mizerii, nu știu dacă voi reuși să o urc în appstore și nici nu știu dacă există o soluție pentru asta. Momentan, vă ofer Androidul, mai încolo vedem ce se aude și cu iOS.

Simțiți-vă liberi să o descărcați și să o testați, a fost testată, dar nu pe un număr mare de utilizatori, așa că un feedback este foarte util. De asemenea, dacă aveți sugestii despre featureuri pe care le-am uitat, sunt binevenite, cât timp înțelegem că e o simpla aplicație de mobil și nu facebook app.

Have fun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.