Că sunt mișto și au produse mișto, desigur, dar cel mai mult pentru chestia din poză. Pentru că îmi pot cântări singur produsele, plăti direct, plecat, ura și la gară.

A făcut parte dintr-o idee comună, pornită de la un cântar self service, acum vreun an jumătate, când am fost la un hackathon Carrefour și am tras cu dinții de ea, am pitchuit-o de am rupt-o pe genunchi, se săturase lumea de gura mea ca de mere acre.

Bine, nu cred că au implementat asta din cauza mea, eu m-aș fi mulțumit și cu cântare self service, dar iată, au un sistem exact, dar exact la fel ca cele de la Morrisons din UK, de exemplu. Ba chiar am impresia că merge mai bine.

Și nu, deși am campanii cu Carrefour, acesta nu este parte a niciunei campanii, pur și simplu am vrut eu să subliniez cât de mișto e sistemul.

Așa că, dacă aveți timp, mergeți cu încredere, pentru că românul normal tot la coadă stă, să vadă el că pune produsele la casă, că plătește cu cășuțul lui proaspăt scos de pe card, așa cum se cuvine. Adică nu e coadă și totul merge rapid, chiar dacă ai un căruț plin/

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.