De cand ma stiu am o greata cronica fata de femeile care abuzeaza de felul in care arata.
Poate sunt eu prea elitista, poate am fost crescuta mai bine decat 90% din populatia feminina, poate sunt… Speciala, dar nu pot intelege DE CE trebuie sa iti afișezi naibii sânii mereu, peste tot, cu orice ocazie.
Iarna, vara, la munte, la mare, la parastasul bunicii – sanii unora sunt peste tot.
Unele femei chiar nu inteleg ca odoamne ghici ce? Cu toate avem sani. Da, da! Poate e surprinzator dar toate femeile au sani, faptul ca unele se bucura de ei in liniste, fara sa ofere material de “fericire” unei liste de 3000 de prieteni de pe facebook, mi se pare in anul 2014 un fel de minune.

Prima data efectiv m-a lovit chestia asta acum cativa ani cand trebuia sa ma duca o prietena apropiata la aeroport, din Cluj in Satu Mare. Era mijlocul lui decembrie, era al naibii de frig, mergeam in masina 4, eu cu barbatul si prietena cu o prietena.

Era foarte dimineata, extrem de dimineata, si repet era extrem de frig. Acum ghiciti cam cat de mare era decolteul plin de push-up si “HEI UITETE LA MINE AM SANI!!!11!!” a tipei pe care o luase prietena mea cu ea? Sentimentul de atunci nu o sa il uit niciodata, am descoperit un nou fel de rusine, rusine pentru prostia cuiva.
Poate suna cretin ideea de a face educatie vestimentara in scoli, sigur suna cretin, la noi in scoli nu se face nici macar educatie de baza, dar cat de frumos ar fi…
Desigur ca sunt oameni care dau din umeri si nu au nimic impotriva, care le hranesc ego-ul cretinelor care nu inteleg de ce dau numai peste nenorociti, care isi plang de mila in imensul decolteu asezonat cu vata in timp ce mai aprind o lumanare la biserica pentru sanatate si dragoste adevarata.
Ah si inca o chestie, cum de exact femeile care isi fac poze in sutien/costum de baie, DE SUS, cu gurita semi-deschisa si privirea pierduta sunt exact tipele alea care cer sa li se recunoasca inteligenta, personalitatea si spiritul liber?

Ah, nu esti in stare sa le recunosti spiritul si unicitatea? Hai jet, frustrat sexual cu probleme de sexualitate pierdut prin secolul in care femeile isi respectau corpul si imaginea.
P.s : incearca sa le zici cati barbati “se bucura” la pozele lor si observa cat de dezgustate si oripilate sunt, panselute mici si inteligente, pai cum adica? Ce sunt ele? Carne?
Ohhh well…

 

image
Si ca idee, as putea face o lista frumusica cu ce a castigat. Acum fuguta la biserica cu lumanari.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.