După o preumblare de 4 săptămâni, cu distracţii pe la Sibiu Brasov Alba Iulia Bacau Arad si Piatra Neamt, baloanele Orange ajung în acest weekend la Baia Mare şi Suceava. Pe cuvânt dacă îmi vine în cap vreun blogger din aceste 2 oraşe. Nu de alta, dar dacă erau bloggeri în Suceava, nu cred că nu am fi ieşit la o bere când am fost.

Nu rataţi oprirea baloanelor la voi, pentru că, pe unde au fost, lumea s-a distrat şi s-a simţit bine la maxim.

Arad:

doipedoi.com/2010/09/19/aventuri-la-inaltime/

www.adriandinarad.ro/am-fost-am-zburat-mai-vreau-5-saptamani-in-balon-cu-orange

Piatra Neamt: w.comuf.com/www2/vinylsessions/?p=2737

Ca să puteţi să vă plimbaţi în baloane, nu trebuie decât să vă înscrieţi la Orange Shopurile din oraşele voastre. Iar dacă aţi ajuns în balonul Orange:

Fă şi tu fotografii cât mai originale cu balonul Orange, postează-le apoi pe www.facebook.com/orangeromania şi convinge-ţi prietenii să le voteze. Adună cât mai multe like-uri şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Transportul până la Bucureşti şi înapoi este asigurat de Orange.

Foto: 2/2

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.