banicioiu-criminal

31 oct. – Am avut tot ce ne trebuie – sange, plasma – am avut la dispozitie chiar si rezerva strategica, pe care am folosit-o si pe care am completat-o. Transmit celor care vor sa doneze sange sa amane pana saptamana viitoare, cand vor fi operatii

31 oct. – Chiar mai devreme ma suna doamna ministru din Moldova, insa i-am comunicat ca chiar nu avem nevoie de nimic in acest moment. Medicii nostri pot gestiona situatia. Franta si din Germania – deci am primit din foarte multe parti astfel de solicitari, incercam… momentan noi ne descurcam foarte bine, ne descurcam foarte bine, iar medicii nostri pot face fata cu brio oricarei situatii. Nu este nicio diferenta intre medicii care au venit si medicii de aici

Sorin Campeanu, premier interimar: “Romania NU a solicitat declansarea mecanismului de ajutor. Nu a facut acest lucru pentru ca nu se inscrie in definitia formala a dezasatrelor aceasta tragedie.”

De la 27 la 41. Ieri au murit 9 oameni. 9 oameni care, fiind cazuri grave, ar fi putut fi trimiși în centre specializate din lume, unde să aibă o șansă la viață. Oameni ale căror rude imploră ajutorul populației în presă și social media, pentru a le putea plăti drumul până la spitalele din Viena sau Israel.

9 oameni au murit.
41 de oameni morți în total, 14 după dezastru.
Între timp, ministrul Bănicioiu doarme liniștit, el nu e declarat nimic niciodată și nu e de vină cu nimic.

Am învins…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.