emag-black-friday-18-noiembrie
2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016. O grămadă de Black Friday-uri au trecut peste noi din 2011, când eMAG a făcut pentru prima oară acest eveniment în România. În 2012 scriam pentru prima oară de eveniment și îl recomandam. Ce trece timpul peste noi…

Prin urmare, mai sunt încă 3 zile și ziua cu cele mai multe reduceri din an va fi peste noi. Momentul în care, cine știe, poate ai noroc să îți îndeplinești visul de a-ți lua un televizor de 55 de inch (insert tuse ușoară, demonstrativă, direct către jumătatea mai bună), sau ce îți dorești mai mult.

Poate sunteți curioși de când încep discuțiile cu furnizorii, pentru a stabili reducerile din noiembrie. Well, încep în ianuarie, adică durează cam 10 luni pentru a ajunge la un acord. Ceea ce mi se pare o muncă titanică. Dar, e clar că merită, având în vedere că, în fiecare an, iau parte la eveniment milioane de români.

Anul acesta vor fi la ofertă 1 000 000 de produse. Un milion. Din ​c​ategorii foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

Nu uita să te pregătești din timp!
– hotărăște-te din timp ce ai vrea să cumperi de Black Friday, ție sau cadou pentru cunoscuți. Fii SIGUR că în dimineața zilei de 18 va fi un iureș imens de shopping, așa că, dacă crezi că vei avea timp să te decizi atunci ce vrei, lasă-mă să îți spulber această impresie.
– fă-ți o listă cu produsele favorite.
– instalează aplicația de mobil. Dacă ai activate notificările pe mobil, vei primi notificare din prima secundă în care pornește Black Friday, deci nu va mai trebui să dai F5.
– fii sigur că ai setată adresa de livrare în cont, pentru a nu mai pierde vremea la checkout.
– comandă direct de pe mobil, de oriunde te-ai afla, fie el pat, job, metrou sau cine știe unde te prinde dimineața zilei de 18 noiembrie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.