Ştefan Bănică continuă tradiţia concertelor extraordinare de Crăciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, şi va susţine o serie de spectacole intitulate “Alerg printre stele” pe 13, 14 şi 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează biroul de presă al artistului.

Adică, serios? Suntem leidi gaga și ne anunțăm concertele cu 6 luni înainte, de parcă ar trebui să umplem wembleyul, nu sala palatului?
Mi-a plăcut Bănică, în Liceenii. Era prototipul fiecărui elev prostănac, îndrăgostit fără speranță și ne dădea și nouă o speranță că poate vom izbândi și vom scăpa, încă din timpul liceului, de povara virginității.

Tatăl său nu m-a dat pe spate niciodată. Nu mi s-a părut vreun mare actor, făcea parte din valul de actori care a cotropit românia până la urmă, exagerați și teatrali, fără să transmită nici o secundă emoție artistică și nereușind vreodată să mă facă să cred că el e personajul, nu doar coaja sa.

Iar acum, fiul îi calcă pe urme.
Crăciun fericit, tuturor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.