Episcopi şi preoţi, reprezentanţi a şase biserici istorice din Transilvania, au semnat, duminică, la Bistriţa, o „declaraţie de colaborare şi conlucrare ecumenică, frăţească”, după o rugăciune ecumenică organizată la aniversarea a 450 de ani de la sfinţirea Bisericii Evanghelice din Bistriţa

Capii mafiilor istorice din România au realizat că plăcinta e destul de mică și că trebuie să conlucreze, dacă doresc să adune suficient cașcaval pe timpul vieților lor.

„Arătăm semenilor noştri că în faţa lui Dumnezeu Biserica este una. Ce frumos e când fraţii sunt laolaltă! Toate bisericile sunt importante, dar în faţa lui Dumnezeu suntem una”, a spus episcopul Bisericii Evanghelice Confesiunea Augustană din România Reinhart Guib.

Aș vrea, ca umil ateu, să le spun semenilor noștri, că în absolut fiecare din religiile mai sus enumerate și, practic, în orice religie, dacă nu aparții religiei respective, ești sortit iadului. Așa că tot ce e mai sus este pură fățărnicie și coabitare pentru bani.

Părintele Thomas Rosica, purtător de cuvânt al Vaticanului, a declarat miercuri că „oamenii care ştiu de Biserica Catolică nu se pot mântui dacă refuză să intre în comunitatea catolică sau să rămână în sânul ei.

Amin!

Sursa.