Aseară, la inițiativa lui Siropel, am decis să facem o farsă pe twitter și să anunțăm că Chuck Norris is dead. Cam același lucru când la „revoluția” din Moldova am anunțat că pe moldoveni îi invadează tancurile rusești. Nu stiu care a fost motivația sa pentru asta, dar a mea a fost destul de simplă. Am vrut să demonstrez cât de mult poți pune bază pe twitter ca sursă de informație.

De ce am vrut să fac asta?
Pentru că la fiecare deces mai important sau revoluție, toți iau cărămida și încep să se bată în piept că „știrea a apărut întâi pe twitter” „Michael a murit pe twitter” și tot așa.
Nu, twitterul nu este o sursă de informații credibilă. Când a murit Michael, nu au fost chemați twitteriștii, ci ziarele. Din ziare apoi s-a preluat pe internet. Paginile ziarelor au căzut ulterior din cauza traficului uriaș, nu conturi de twitter.

Mă enervează de mor chestia asta. NU SUNTEȚI ZIARIȘTI! Nu trăiți din twitter, nu vă sunt plătite deplasări sau cercetări pe teren. Aia e o cu totul altă muncă. Lumea care vă citește pe voi vă citește pentru opiniile voastre pertinente, care probabil coincind cu opiniile lor, nu pentru că aveți în feedreader diferite ziare și vă grăbiți să dați copy/paste la știri la care altfel nu ați avea cum să aveți acces.

Reveniți puțin cu picioarele pe pământ. Twitter este doar pentru fun, porn și publicitate.
Altă utilitate nu are, iar vedetele mor în alte locații decât pe twitter.
Elvis s-a dus, Michael a murit și el și nici voi nu vă simțiți prea bine.