A fost cald, a fost frumos, ne-am distrat foarte tare. Abia aștept să se redeschidă Terra park, au mai multe atracții simpatice. Adevărat, și mai scumpe.

33 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Scris de Cetin „Tine-te bine” Ametcea.

  0

 2. #2

  Ai noroc ca are grija de tine. „Tine-te bine!” :)). Sa-ti traiasca.

  0

 3. #3

  He he, ai facut un fan fericit. Ma bucur sa o vad pe Arhidomnisoara.

  0

  • #4

   Eşti cumva fan pedobear? Ştii că asta sună puţin cam ciudat.

   0

  • #5

   Sunt muiere, slabe sanse sa fiu pedobear.

   0

 4. #6

  Ce ras cristalin superb are fata ta. Toata fericirea din lume e adunata in rasul ei.

  0

 5. #7

  in tineretului?

  0

 6. #8

  uite cine are grija de tine…tre sa te tii bine pt ei ! CHEERS !

  0

 7. #9

  am dat si eu cu fumeia o tura de IOR. vad ca au iesit si pescarii. Maine cred ca dau si eu cu batu’n balta vreo 2 ore in IOR

  0

 8. #15

  Anul asta „avem” treaba. Deja la 5 ani incepem asa : bicicleta fara roti ajutatoare, role, antrenamente la fotbal (asta ii place) si pescuit (asta sper sa ii placa). Pe tine prevad ca „te paste” vizite la balet sau dansuri, ceva. 🙂

  0

  • #16

   sfatul meu: daca nu crezi ca are talent, indruma-l catre alt sport,nu fotbal.Am inceput sa joc fotbal(de performanta) de la varsta lui si am continuat 10 ani.Cu ce m-am ales?Niste diplome,o medalie si o carca de accidentari de pe urma carora trag si acum.

   0

 9. #17

  Sa-ti traiasca! Iete dom’le ca te descurci binisor si ca tatic. Ntzzz. Surprinzator. :))))))

  0

 10. #18

  Ieee..le-am babardit pe unguroaice! 30-23, in deplasare!! Oltchim Rm Valcea are cele mai frumoase fete 😀 Anul asta luam Liga Campionilor!

  0

 11. #19

  În fiecare zi merită să trăieşti.

  0

 12. #20

  Lucifeeer, unde anume te duci sa dai la peste? Pe insula aia mare e plin de pamant de la dragarea lacului. Aha, acum am vazut ca te duci pe insula trandafirilor. Dar si acolo lucreaza aia. Si cred ca au speriat pestii.

  0

 13. #21

  Terra park e in faliment de anu’ trecut sunt in faza de lichidare/evaluare etc.
  posibil sa nu se mai deschida ever…

  0

 14. #22

  Ce coincidență cu titlul tău: ieri am fost la Sinucigașul cu Dan Puric la TNB :))

  0

  • #23

   frumos?

   0

  • #24

   Dan Puric + Maria Buză + Marius Manole = cea mai bestială comedie pe care o poți imagina. Silviu Biriș + final lungit pe vreo 45 de minute în loc de vreo 20 cât ar fi mers = cam plictiseală. Din păcate senzația cu care pleci este cea de la final, dar în rest piesa e la superlativ.

   0

  • #25

   dintotdeauna mi-a fost antipatic Biris

   0

  • #26

   Cred că ești prima persoană, toți îl consideră super simpatic. Mie mi se pare foarte fad, iar piesa de aseară (prima oară când îl văd la muncă, nu la Cireașa de pe Tort) m-a convins.
   Dar să știi că merită piesa. Ca să-ți faci o idee, din distribuție mai fac parte și Marius Bodochi, Mihai Călin și alții…

   0

  • #27

   il stiu inc de cand abera pe la ceva emisiuni de mana a 3a, la prima tv cred. fad ca un broccoli cu sparanghel

   0

 15. #28

  sa-ti traiasca 🙂

  0

 16. #29

  Sa iti traiasca Arhi, sa te bucuri alaturi de ei.

  0

 17. #30

  cu adevarat zile in care merita sa traiesti. Copiii sunt fenomenali si iti dau o pofta de viata nemaipomenita. Si putere!

  0

 18. #31

  arhi, rasul tau parca era si mai vioi cand era in campul viziual blonda aia…:)):)) dar o curiozitate: te-au lasat sa te urci in alea fara nicio problema???

  0

 19. #33

  Imaginile aste imi amintesc de o vara cind am facut greseala sa merg intr-un parc de distractii cu fata mea. Cind am ajuns acolo vedem ca din cauza virstei un adult trebuia sa insoteasca copilul. Cine crezi ca s-a dat in toate traznaile? Eu. M-am saturat ca si ciinele de lant de asa ceva. Cred ca anul asta vom merge iar dar a crescut si poate merge singura.

  0