Mai țineți minte placa repauzatului Dragnea, despre cum românii sunt obligați să mănânce cauciuc, pentru c hypermarketurile și corporațiile sunt dușmanii noștri și anumit nu ne vând produse bune, ca să ne distrugă sănătatea?

Iată, se pare că încă mai există buget de promovare pe tema asta, iar promovarea continuă. Corporațiile bad, românii good. Nu scrie nicăieri că românii sunt țepari, că nu au cantitatea necesară unui lanț, că nu asigură continuitate și aceeași calitate pe termen lung, toți dorind să devină, brusc, bogați. Nu, corporațiile e rele, tovarăși.

Înțeleg, serios că înțeleg că vremurile sunt grele și că e greu să plătești salarii, așa că banii PSD sunt buni. Dar dacă nu reziști, pe o piață competițională, mai bine demisionezi și te duci la prășit porumb, să le demonstrezi corporațiilor că poți, nu te faci de râs în halul ăsta.

Se aude, domnu’ Pâslaru?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.