surubelnita einhell

Când am început distracția cu mutatul în noua casă, mi-am pierdut vechea mea surubelniță electrică Skill. Vă zic, am avut de-alungul vieții câteva modele de șurubelnițe sau bormașini electrice fără fir și nu ultimele ieftinăciuni. Chestia asta, cumpărată la ofertă împreună cu o ladă de scule, a fost cea mai mișto dintre ele.

Bine, știu, nu era Bosch albastru, deci nu era cea mai tare chestie, plus, costul sub 1000 de euro o face nedemnă de unii dintre voi. Să trecem peste.

Așa. Și mi-am cumpărat șurubelnița din poză. Pentru că era mai ieftină cu 100 de lei față de un Skill și mă gândeam să nu risipesc banii pe mofturi. Și la casă nouă nu te descurci fără așa ceva, pentru că îți înțepenesc degetele la cât înșurubezi.

Well, sincer să fiu, mai bine îi risipeam. Acumulatorul se descarcă singur, putere din părți, satisfacție la utilizare maximă. NOT.

Ce să zic, recunosc că îmi merit soarta. Problema e că, acum, stau în cumpănă și mă gândesc dacă să rămân cu ea, să o arunc și să îmi iau alta… Dileme. Cred că are și o denumire psihologică persistența asta într-o greșeală, doar pentru că ai dat bani pe ea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.