Stau și mă întreb, de ce e obligatoriu ca pe net să existe numai băieți care cunosc totul așa cum trebuie?
E imposibil să ai o părere despre ceva, pentru că automat va veni un retard care îți va explica detaliat că părerea ta e de cacat, tu ești de căcat și, în general, cam tot ce reprezinți tu e de căcat.

din punctul meu de vedere, iOS nici nu se compară cu android, iar app-urile rulează de zbârnâie pe el.

Deci pentru mine, din punctul meu de vedere, e cel mai bun telefon. PENTRU MINE. Nu, clar nu pot spune asta în public, pentru că se va umple blogul de păduchioși rupți în cur care îmi vor arăta, fără putință de tăgadă, că asta e absolut imposibil și că telefonul lor de 200 de lei e clar mult mai bun, eu doar am dat bani pe marketing.

Același lucru și dacă îndrăznesc să spun că macul e, din punctul meu de vedere, cea mai bună chestie de pe care poți lucra. Pfuai, sunt un prost, nu realizez că e dublu la preț, e șmenărie de marketing, cu aceeași bani îmi iau un PC mult mai bun și mai evoluat.

Să îndrăznesc să spun că Linux e o mizerie? Vai de capul meu. Era un untermensch, ceva gen mifty, miftirix, care se certa singur în comentarii și după 2 luni, timp în care îmi explica cât de prost sunt eu și ce bun sistem e ăla, doar că trebuie să studiez și să caut documentație pe net, că de aia avem calculatoare.

Trăim în țara unde nici apocalipsa nu vine, pentru că întotdeauna se va găsi cineva să le explice cavalerilor apocalipsei cât sunt de proști și cum ar trebui să adopte altă strategie. Susținută de Android. Cu linux în spate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.