Da, ţara celor cu adevărat liberi. Pot să înţeleg că cei din conducerea US să îi dorească moartea lui Julian Assange şi că vor închiderea Wikileaks.
Dar Amazonul de când s-a transformat în bastionul democraţiei? Ei, care îşi condamnă angajaţii la sclavie? Ei s-au găsit să explice că wikileaks a încălcat terms of service?
Acelaşi lucru şi Paypalul, care a realizat brusc că Wikileaks nu au dreptul de a face transferuri prin ei. E jenant băi, e jenant. Şi mai jenant e că există o turmă întreagă de susţinători ai acestor decizii. Oamenilor cu mintea scurtă, vă călcaţi libertăţile în picioare şi permiteţi iniţierea altor încălcări grosolane ale oricăror drepturi umane. Şi sunteţi mulţumiţi de asta.

Ultima chestie aflată azi e că tot tamtamul cu mandatul suedez de arestare internaţională pentru Julian Assange este cel mai mare crap posibil. Tipul e acuzat de sex pe nepregătitelea, adică i s-a rupt prezervativul.

Una dintre acuzatoarele lui Assange este cunoscuta in Suedia pentru vederile sale radical feministe. Ea a scris un tratat despre modurile in care femeile se pot razbuna pe barbati si a fost expulzata in trecut din Cuba pentru activitati subversive.

Pedeapsa maximă pentru fapta sa (lol), este de circa 2000 de lei. Dar nu-i aşa, se emite mandat internaţional de arestare, prin interpol. Cum ai îndrăznit, neamule, să laşi să ţi se rupă cauciucul? De ce nu aveai backup?? Nenorocitule!

Sursa: Hoţnews