Scriam acum câteva zile că, dacă aș fi știut, acum 4 ani, de existența sistemelor de ferestre antiefracție de la VEKA, probabil, acum 4 ani, nu mi-ar mai fi spart casa băieții intreprinzători din Pantelimon. Nu, nu am mai auzit niciodată de ei. Eh, măcar am apartenența la Clubul Vekanilor.

Particip deja de mulți ani la campaniile făcute de VEKA în online. Mă uitam acum în searchul blogului, memoria mea externă, august 2017 prima dată când am scris. La modul cel mai serios, mi-am dorit și eu un calendar de acela pe 50 de ani, dar, pe lângă alte impedimente, soția mea a deci împotrivă, nu avem unde să îl punem în casă.

Și nu doar asta. Am fost cu ei și am văzut cum se fabrică ferestrele, am fost împreună și am montat ferestre la case construite pentru familii cu greutăți și le-am văzut lacrimile din ochii oamenilor știind că vor avea, în sfârșit, un acoperiș deasupra capului. Și o fereastră mișto.

Una peste alta, cred că este una din cele mai vechi colaborări de-ale mele cu o companie de calibrul celor de la VEKA. Și sunt, evident, mândru de ea iar apartenența la Clubul VEKAnilor este deja ceva natural pentru mine.

Marketing făcut cu eleganță și decență, pe termen lung, având un produs care susține și chiar depășește toate promisiunile.
Nimeni nu poate cere mai mult.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.