Bine, nu știu dacă doar românești, nu am fost niciodată la o nuntă tradițional alta decât românească. Oricum, am fost la puține nunți în general, ador ieșitul în public.

Dar la nunțile românești, mai ales dacă e nunta ta, este absolut odios. O-DI-OS. Continua perindare de străini zăbăloși care se întind să te pupe și să îi lingă obrajii proaspetei mirese, glumele cretine despre cum nașul trebuie să vadă pizda finei, glume și mai penibile când nașul este chiar mai jenat decât tine despre ce e în jur, dansurile de tradiție în care domnii bine fac orice să vadă urme de mizdă sau să pună mâna pe vreun organ intim al nuntașelor, boșorogii care țin să urle ce dar au ei pentru tinerii căsătoriți, totul este un iad din care ai vrea să ieși, dar nu poți și stai să te gândești Dar dacă sunt mort, de fapt și acesta e iadul meu?

Cât despre prezența ca invitat, brrr, tu te duci acolo pentru că îi cunoști pe miri, EVENTUAL sau doar pe unul din ei. Dar trebuie să te saluți ȘI SĂ TE BĂLEȘTI PE OBRAJI cu 50 din cele mai apropiate rude ale mirilor, lucrul care mă irită cel mai mult pe lume. Plus restul de rahaturi, plus momentul penibil în care dai cadoul ăla în euro, 300 la cuplu, 200 la single (în paranteză fie spus, nu cunosc pe nimeni care să se fi ținut de promisiunea de a nu face o nuntă cu bani, promisiune făcută cu mult înainte de căsătorie)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.