Ok, am râs, la un loc cu partea de internet care nu e entuziasmată de noua râșniță de la Dacia. Era cumva normal, că doar nu te aștepți, la banii ăia, să primești o Tesla, zic și eu. Desigur, e de râs cum au uitat să le monteze încălzirea pe oglinzi primilor clienți, așa că le-au dat vouchere de 200 de lei la emag, dar na, știi cum e, când nu știi adresa ANPC, e bun și un voucher.

Problema este, așa cum am zis, în expectanțele pe care le au cei care, majoritar, râd de asscuțitoarea asta electrică. E o mașină foarte ieftină, pentru oraș, nu o cumperi ca să te duci la mare cu ea. O cumperi ca să ai o mașină mică, fâșneață, cu care te poți strecura mai ușor și care să nu consume mult, în acest caz, consumul fiind insignifiant. Sunt o grămadă de mașini pe piață pe acest palier de cerere, doar că acolo nu se raportează nimeni la testul elanului. Să fim serioși, în bucurești, mulțumită Gabrielei Firea și, acum, lui Nicu Șordan, nu ai unde să faci un accident grav, nu ai unde să folosești chestii gen lane asist sau asistență electronică pentru șofer.

E o mașină pentru oameni săraci spre mediu de săraci, o mașină potrivită pentru livratori, care nu vor mai folosi trotinere, ci se vor adăposti de ploaie în chestia asta, o mașină pentru zecile de mii de agenți comerciali care ard tone de combustibil zilnic pe la clienți, vânzând gumiță și Neumark. Nu pentru fițe și bășini.

În rest, da, asta e, putem să râdem, desigur, cât timp înțelegem că e vorba de ironie și umor și nu de păreri experte inclusiv în domeniul auto.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.