Și dacă tot a cuvântat ieri Rafila, mi-am adus aminte de o chestie.
Ieri, la prânz, Galeria Auchan Titan. O doamnă, la intrare, se ruga de paznic să îi scaneze certificatul. La modul Domnule, dar ar trebui să îl scanezi! Hai doamnă, circulați, gata, e ok, l-am văzut, e în regulă. M-a pufnit râsul. La mine și la nevastă-mea nici nu s-a mai oprit, doar ne-a făcut semn din mânuța dolofană.

După Auchan, ne-am dus la Sabatini Basarabia. Mă gândesc demult dacă să scriu despre, pentru că e locul meu favorit de haleu. La ăștia nu s-a scanat niciodată certificatul, cât timp am fost la ei. Never. Eventual te întreba dacă îl ai. Ieri nu m-a întrebat nimeni, mi-a arătat unde să stau și cam aia a fost. Oricât de bine m-aș simți eu acolo, chiar nu pot să nu remarc lipsa crasă de interes pentru respectarea legii.

După aia am fost la Decathlon. Ne-au scanat corespunzător.
Știți ce voiam eu să întreb? Zice Arahat că poți intra oriunde dacă ai test PCR sau de acela rapid. Cum e asta cu testul rapid? Umbli cu un test după tine? Linia aia de control e o chestie care se activează la lichid, orice lichid, practic orice deținător de un test de ăla de 7 lei este un om sănătos? poți ține testul ăla tot restul pandemiei?

Întrebări, întrebări.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.