Știu că nu sărbătoriți Thanksgivingul, niciu eu, de altfel, practic nu avem strămoși care ă fi descălecat pe un teritoriu nou, pe care să îl infecteze cu viruși, să îi ucidă locuitorii, să îi închidă în rezervațiidupă care să își ceară scuze. Bine, poate eu, dar cred că tătarii au fost mai decenți decât englezii.

Anyway, prietenii de la Keysoff.com vin cu o ofertă specială pentru Thanksgivingul celor care au ce și cui să mulțumească. Pentru asta, nici macar nu e nevoie de cupon, doar trebuie să cumperi comboul:

45% reducere la Windows 10 cu cuponul SKK45

55% reducere la produse Microsoft cu cuponul SKK55

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții) sau direct pe site. Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Repet, nu mai folosiți emil de firmă. Da, sunt perfect legale.