Nu credeam că sunt vreun vanitos, dimpotrivă, mă consideram un tip modest, la locul lui, acel om simplu pe care îl laudă lumea în discuții tainice, Ce băiat bun e Arhi, ce om, ce persoană, ce talent.

Anyway, după ce mi-am luat mașină roșie, pot să vă spun cu sinceritate că sunt vanitos și îmi place să se uite lumea la mine când plimb mașina pe ici și colo. Bine, am norocul de a nu se vedea nimic de după portieră, unde am crocșii roșii, pe care mi-i plimb cu aceiași mândrie. Oricum, nimic nu bate, în trafic, privirile doamnelor drăguțe pe la semafoare pe mașina ta roșie, să știți.

Dacă vreți să simțiți și voi senzațiile astea de roșu la semafor, dar momentan aveți niște constrângeri, Vodafone lansează tombola Super Premii la Cartela Vodafone, premiul cel mare fiind un Audi Q2 roșu.

La orice activare a Cartelei Vodafone sau pentru reîncărcarea uneia cartele existente cu cel puțin 3 euro credit, până pe 18 septembrie a.c., clienții Vodafone au șansa de a câștiga săptămânal unul dintre cele peste 200 de premii puse la dispoziție în cadrul tombolei dedicate, constând în smartphone-uri Honor X8, accesorii inteligente (Oppo Watch Free & Oppo Enco Buds W12) și vouchere de carburant în valoare de 200 lei.

Dacă nu sunteți în rețea, sunteți nemulțumiți de actuala rețea și vă gândiți să vă portați, veștile sunt și mai bune. Utilizatorii care se portează în rețeaua Vodafone au șanse de cinci ori mai mari la câștigarea unui premiu.

Dacă vreți să aveți mai multe șanse la tombolă și sunteți deja client Vodafone, reîncărcarea cartelei din aplicația My Vodafone vă aduce de două ori mai multe șanse de câștig la tombolă.
.
Utilizatorii pot achiziționa Oferta 8 la preț de 5 euro credit în prima lună, acces în aplicația Vodafone TV Go, minute către Spania, Italia, Germania, Marea Britanie și Republica Moldova și mii de MB trafic de date. Aplicația mobilă Vodafone TV Go oferă acces nelimitat la peste 40 de canale TV, emisiuni și filme. Mai multe detalii despre ofertele prepaid sunt disponibile accesând vodafone.ro/cartela-vodafone

#CartelaVodafone #VodafonePrepaid #TogetherWeCan

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.