Am primit pe mail asta:

Bună Cetin,

Nu stiu daca acest subiect este unul important pentru tine .Cred ca este interesant de văzut care vor fi noile puteri ale ANPC daca proiectul de ordonanta de urgenta ,aflat zilele acestea în dezbatere publică, va trece .In attach vei regasi acest proiect iar in link-ul urmator o scurtă analiză a acestuia www.brandprivat.ro/ro/noutati/Un-proiect-de-ordonanta-de-urgenta-care-poate-transforma-ANPC-intr-o-institutie-mai-puternica-decat-ANAF.html .Cred ca este o nouă metodă de a lua banii „relelor” multinaționale. Sa nu ma înțelegi gresit,nu iau apărarea multinaționalelor (Chiar dacă lucrez in cadrul uneia) dar cred ca este un proiect facut pe genunchi si ale cărui efecte nu au fost analizate si gandite până la capăt,va fi un nou prilej de a demoniza companiile mari din România .
M-am gândit să iti scriu pentru ca nu am vazut reacții nicăieri (in afară de punctul de vedere inserat in mail) si poate ca sunt si cititori care ar putea fi afectați de aceste modificări.
Ceva amuzant :in ultimele doua săptămâni un retailer a fost amendat si pentru ca in magazinele sale vindea bere pe capacul căreia era trecută sintagma „twist off” și ciocolată Milka pe ambalajul căreia este scris „Alpin milk”,sintagma netradusa in limba română in cazul berii si lipsa demonstrației ca laptele este alpin in cazul ciocolatei.

Multumesc pentru timpul acordat si zi faină:)

Ok, ]n general sunt foarte suspicios când primesc mailuri de genul, pentru că așa își primește și Tolontan servitele, iar mie nu îmi place să fiu un răspândac al serviciilor, cum este el.
Am citit și ce scrie în articol, am citit și proiectul vieții, pare real și la obiect, ANPC devine un fel de Gestapo care poate închide, la ordin, orice fel de business din românia. Practic, nu trebuie decât o mică reclamație sau o sesizare din oficiu de la infractorul Vâlcov, după care ANPC trage pe margine ORICE business din românia, chiar și 3 ani, de ce nu?

Poate niște oameni mai pregătiți decât mine să vină cu niște opinii pe subiect? Și prin oameni pregătiți, vă rog, nu de alea cu Am luat un telefon de la cel.ro și ANPC a venit și moarte corporațiilor. Nu fiți bukk, ok?