LE: Pretul e pe 2 zile. Restul textului ramane valabil. Tks 7 pentru atentionare.
Se știe că sunt un mare susținător al HORECA și al hospitalității românești, an de an merg în perla de stațiuni ce îmbodobește românia, la munte și la mare, savurând serviciile de calitate impecabilă și menu-urile a la cart, vestite de-a lungul și de-a latul europei, călcându-mă în picioare cu alți turiști, de obicei străini, pentru onoarea de a beneficia de ele.

Oricum, ca idee, mi-a intrat reclama de mai sus, pe facebook, în timp ce căutam pe unde să mă mai duc în Grecia anul ăsta, dacă au hoteluri cu aqua parkuri, că am prins poftă, după Aqua Nevis.

Stau și mă uit și nu pricep. Prețuri începând de la 299 de lei, asta înseamnă că 299 e prețul pentru că ai intrat în șalet, restul se taxează, de persoană, pentru dreptul de a sta o zi la 20 de km de Sinaia, cu un ceaun în curte. Practic, o familie ca a mea ar trebui să plătească 1500 de lei pe zi, PE FUCKING ZI, ca să se cazeze la 20 de km de Sinaia.

O să vă rog să dați click pe acest link, unde am setat o limită de 1500 de lei pe noapte pentru 2 adulți și 3 copii, pentru 4 nopți. Maldive, ok?

Evident, nu e prost cine cere, dar rămâne ideea de lipsă de bun simț comercial și acest jepcărism balcanic, să scoatem pe o noapte banii pe o lună, după aia mai vedem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.