În mintea publicitarilor din slujba mafioților CpF, homosexualii sunt doar bărbați și vor, cu orice preț, să adopte copii, ca să aibă cu cine să facă sex următorii homosexuali din grupul de homosexuali din zonă. Desigur, femeile nu sunt homosexuali de ăia răi, răi, poți să te masturbezi la filme cu lesbiene, pentru că e funny și oricum, chiar dacă este ele lesbi, încă nu ți-au întâlnit ștromeleagul învârtoșat care, cu siguranță, le-ar aduce pe drumul cel bun.

Dar, de fapt, ce voiam să scriu.
Creștinopatule tâmpit. Dacă tu nu ai plodi ca un idiot, după care ți-ai abandona copilul, homosexualii ăia nu ar avea ce adopta. Dacă femeia ta nu ar fi o analfabetă care nu știe ce e ăla prezervativ și nu ar plodi copii, pe care ulterior să îi dea la stat, homosexualii bărbați nu ar avea ce să adopte. Dacă fiica ta nu ar fi o antreprenoarea sexuală care își numără avorturile după lunile prospere ale anului, homosexualii nu ar avea ce să adopte. Dacă tu, ortodox pios nu ți-ai bate familia, pe fondul consumului de alcool, statul nu ți-ar mai confisca copiiii și nu i-ar mai da spre adopție. Dacă medicii nu s-ar chinui să smulgă zeci de mii de copii, anual, din ghearele avortului provocat de antreprenoarele ortodoxe, nu ar avea nimeni pe cine să adopte.

Religioși anoști, cu zeamă în loc de creieri, copiii ăia, de care vă temeți să nu îi adopte homosexualii, sunt făcuți și ABANDONAȚI de voi. Voi, familia care merge în raiul creștin, ați adus pe lume copii, conform cuvântului lui făt frumos căruia voi îi spuneți dumnezeu, după care i-ați abandonat. Și cresc singuri, înfometați, bătuți, lipsiți de căldură sau o vorbă bună.

Iar când cineva vrea să îi crească și să își asume ceea ce voi, creștinopați bolnavi, nu v-ați asumat, apare problema dar vai, cum, sunt homosexuali, copiii trebuie crescuți în tradiția noastră de animale care se cacă în grădină, cu femeia bătută că știe ea de ce și apa se folosește doar la spălat căcatul de pe cizme, în rest, bem vin sau vodkă.

Animalelor.