Am citit dimineață, la Vali, că iar a apărut la șușaneaua aia de Webstock, categoria de Bloggeri. Și că vă îndeamna să îl votați pe Mihai Vasilescu.
Vă îndemn și eu să faceți același lucru. E unul din puținii bloggeri reali, care mai scriu constant, la un nivel ridicat. Gândiți-vă că dacă nu câștigă el, iarăși va ieși vreo mizduță tip prințesa urbană sau aia cu dinții, am uitat cum îi zice și se vor mândri cum, vai, valoarea noastră, valoarea noastră.

Și vreo două precizări. Am văzut la Vali comentarii despre cum Vali ar fi scris asta ca, de fapt să facă mișto de Mihai. Băi…nu știu cum să vă alint altfel decât tăntălăilor, noi ne cunoaștem și suntem prieteni de 15-16-17 ani. De pe vremea când mulți dintre voi amestecați țărână cu apă din puțulică, vă trăgeați dungi pe față și strigați Uite mami, vin indienii. Poate ar fi bine să luați asta în calcul înainte de a scrie tâmpenii.

Și da, consider că Webstock e o șușanea mizerabilă, iar organizatorul ei împreună cu nevastă-sa sunt oamenii care au făcut cel mai rău fenomenului blogging, pe care l-au băgat în pământ.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.