voteaza

Dar când îi aud pe cei care nu votează cu Iohannis pentru că e neamț, îmi vine să institui justiția lui Vadim, de pe stadioane, cea cu mitralierele. La țepe, în piața Universității.
M-a trăznit maxim în seara asta ascultând o tipă vorbind despre cum ea nu votează cu Iohannis, pentru că e neamț. Ea fiind, exact ca și Iohannis, alogenă. Cu tată ucrainian. De la mama lui. Dar ea nu îl vota pe Iohannis, pentru că e neamț. Vorbind cu mine, cel provenit dintr-un tată de altă etnie.

Serios, sunteți sănătoși când aveți asemenea motive? Realizați în ce lume trăim, în ce an? Vă place UE, vă place Schengen, vă place euro, dar nu votați pe unul la fel de român ca și voi, dar cu nume care nu începe cu Marin, Ion sau Lisaveta? Câtă degradare morală poate fi în voi, încât să vă bazați deciziile ce vă vor influența viața în următorii ani pe apartenența cuiva la un anumit popor? Nemaivorbind că nemții sunt pe lângă români, cu adevărat rasă ariană, din toate punctele de vedere, dar asta e deja altă discuție.

Alege. Alege Ponta. Alege Iohannis. Nu alege pe nimeni și stai acasă, așa cum ar trebui să stea orice bun român, dezgustat. Dar nu îți baza alegerile pe rasisme de ultimă speță, după care să ceri să fii respectat, să fie democrație.

Pentru că vei fi pe același palier cu imbecilii care se pișă pe 40% din populație pentru că au votat cu altcineva decât simpatia lor politică și îi transformă pe toți în gunoaie, pensionari și asistați sociali, în această ordine, în jos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.