Am observat că lumea s-a ultragiat de multe. De faptul că au fost mașini în valoare de milioane de euro aparținând patriarhiei și de doar sute de mii, aparținând politicienilor, de faptul că era atâta aur pe ăia de puteai hrăni lepreoșii de la Tichilești, plus restul leprozeriilor din lume, timp de câteva mii de ani, de faptul că oamenii sunt impecabili de proști și merită tot ce li se întâmplă:

Știți ce nu înțeleg eu?
De ce nu se ultragiază nimeni de faptul că s-au înghesuit la această lansare de strângere de fonduri politicieni, factori de decizie, în timp ce respectiva construcție nu avea autorizație?
Rețineți, ISU nu a dat autorizație pentru că nu au cum, construcția nu este terminată. Nu există niciun fel de mod de a proteja oamenii, în caz de incendiu sau calamitate, de unde și, din păcate cei 83 doar răniți.

Cum reprezinți tu, ca politician, statul român, participând la o festivitate ilegală? Să înțelegem că biserica este deasupra legii iar politicienii nu au ce să facă decât să o susțină? Serios, toți politicienii prezenți au susținut, prin prezență, punerea în pericol a maselor de oi venite la închinare. Ceea ce nu este ok, sub nicio formă.

În rest, nimic deosebit. Același mândru popor, bun și drept, gata oricând să calce în picioare femei, bătrâni, copii, ca să ajungă mai repede la dumnezeu și agheazma vintrelor sale.