Am citit aseară că lumea se agită să faca o continuare la Scrubs, sigur, fără ultimul sezon, care e o mizerie, ci ăla original, cu Donald Faison, Zach Braff și Sarah Chalke.

Problema pe care o văd eu sunt mai multe.
Actorii au îmbătrânit. Mult. Si au si vârsta care să o demonstreze. Zach Braff nu arată neapărat strălucitor, ca să zic așa. Ar fi ușor deplasat un show cu niste oameni aproape de vârsta de aur a pensionării.

Glumele care se puteau face acum 20 de ani si care au fost făcute in Scrubs original…nope, nu se mai pot face, fara discuție. Dacă și-ar face Zach Braff blackface, probabil ar ajunge la pușcărie si ar fi cancelat instant.

Distribuția ar fi obligatoriu sa fie stupidă, datorită regulilor scrise ale Hollywoodului. Prin urmare, s-ar concentra fff mult pe castingul de negri, asiatici, trans, woke, danger hair, femei cu penis si restul de persoane puternice pe baza alegerilor sexuale. Si nu, nu cred ca se uită cineva la așa ceva, not me, son.

Si nu in ultimul rand, e un show Disney.

Dacă crede cineva că Disney va face un serial, fie el și reboot/continuare fără a introduce activismul fanatic in el, isi face iluzii grave. Actualii lideri Disney au asta ca strategie si efectiv nu exista un alt drum pentru ei.

Așa că mi-ar placea foarte mult ca Scrubs să rămână vechiul Scrubs. O memorie plăcută si melancolica, cu un ultim episod foarte bun, care a incheiat showul intr-un mod corect, ne-am șmârcâit nasurile, am șters discret lacrima si le-am ridicat micul lor templu din spatele mintii, unde mergem sa il revedem de fiecare data cand ni se face dor de Dr. Dorian, Dr. Turk si Dr. Elliot.

Si poate pun si ăștia mâna și gandesc si ceva nou, ca mi s-a acrit de reciclarea ideilor vechi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.