Si cum ma relaxam eu mai abitir duminică seara, savurând în gând minunea de prăjitură cu kiwi, pe care o face nevasta-mea, primesc un mail.

Ionel dragule, tu chiar nu ai nimic mai bun de facut?
www.petitiononline.com/MAILAT/petition.html
Din cite inteleg, se pare ca tu esti frate cu tiganul, nu? Tu chiar nu ai pic de rusine? Oameni ca tine nu fac altceva decit sa contribuie mai mult la deteriorizarea imaginii Romaniei in lume.
Cu scirba,
Cristian Anton (cristianxanton@gmail.com)

 

Nu mulţi dintre voi mă citeau în noiembrie 2007, când am scris ACEST post, urmat de ACEST post.  În ele demonstram că rromânii sunt un popor de oi, care ar semna absolut orice fel de petiţie online, dacă se vorbeşte pe internet despre ea.

Iar acum, domnul Cristian Anton a descoperit pe internet petiţia şi este dezgustat de persoana subsemnatului. Deşi, dacă ar fi citit-o cu atenţie, ar fi văzut că e scrisă la mişto, dacă ar fi căutat pe net ar fi aflat că Ionel Teodoreanu e un distins scriitor, poreclit Metaforel.

Distinse domn, în primul rând corect se scrie deteriorarea. Deteriorizare există doar în mintea ta plăpândă. Scârbă se scrie cu â din a. Iar eu sunt cel mult dragul nevestei sau al mamei. Pentru tine nu sunt decât cel ce îţi bântuie mintea îngustă.

În al 2 lea rând, mai du-te dracului, stimate domn.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.