Urmăriți clipul și vorbim după

Mă regăsesc personal în povestea asta. Nu am putut termina facultatea atunci când trebuia. Pentru că, atunci când ești sărac, când greutățile îți definesc drumul în viață, când nu ai niciun sprijin, de niciunde, ci doar toți cei din jur așteaptă sprijinul tău, e mult mai greu să consideri studiile drept ceva important, care să primeze înaintea celorlalte lucruri. Și nici vârsta nu te ajută în a judeca mai mult.

Da, sunt unul din cei care au fost la facultate atunci când colegii și chiar unii profesori le puteau spune Nenea Cetin. Asta e, nu mi-a păsat, nu eram acolo ca să mulțumesc lumea, colegii, gura lumii sau familia, ci îmi îndeplineam un vis.

Cumva, probabil de asta m-am identificat atât de tare cu acel caz de săptămânile trecute, cu doamna care a terminat medicina la o vârstă la care alții, medici deja, se gândesc la un post călduț pentru pensie și de aceea m-au deranjat atât de mult comentariile afectate tip Vai, a făcut facultatea degeaba, nu are cum să ajungă medic, mai bine se făcea asistentă/brancardier. Nu, nu a făcut degeaba, și-a realizat un vis și, pentru asta, a muncit de infinit de ori mai mult decât un puști de 19 ani. Iar cei de vârsta mea știu ce dificil este să înveți lucruri noi la venerabila noastră vârstă.

Pe de altă parte, îmi aduc aminte cât de ciudat mă uitam la oamenii în vârstă care veneau la mine la liceu, la cursuri tip seral. Evident, îi vedeam pe toți pensionari și nu înțelegeam deloc, la nivel empatic, de ce își pierd vremea la școală și nu se duc să muncească mai mult, acolo unde le e locul. Asta e, fiind băiet, neuroni puțini aveam.

E o campanie interesantă ce desfășoară Vodafone acum, cu hashtagul #TogetherWeCan. Pentru că, undeva, apelează la milenialii din noi, cei care, cu sau fără intenție, au sacrificat multe pentru cei din jur. Ani, viață, școală, potențial, lucruri care par ceva de la sine înțeles pentru cei din jur acum.

Iar serviciile Vodafone One susțin munca și inovația, oferind pachete de servicii utile pentru a putea citi, studia și participa online la toate provocările ce le poate aduce, de exemplu, continuarea școlii la vârsta la care alții se pregătesc de bunicăreală. De exemplu, la pachetul Vodafone TV + Net 500 ai inclus un router mic, ca să nu rămâi niciodată fără internet.

Bine, voi, cei care citiți pe aici de un catraliard de ani, deja știți lucrurile astea.
Aș vrea să aflu și povestea voastră, dacă este relatable la a mea. Îmi place să cunosc oameni la fel de încăpățânați în a urmări un vis.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.