Pentru cine mă cunoaște mai bine, știe că eu am un număr de telefon șmecher, așa numitul Gold Number, de care făceai rost super greu, acum vreo 15 ani sau cât a fost când am făcut rost de el.

Și, datorită numărului ăsta, iată, sunt client Vodafone neîntrerupt de minim tot atâția ani, pentru că am fost și client Connex, ca idee. L-am mai portat și prin alte rețele, la un moment dat, din motive tehnice de moment dar, întotdeauna, după scurt timp, m-am întors la bază. Și nu fără motiv.

Rețeaua mobilă Vodafone GigaNetwork a fost certificată pentru al doilea an consecutiv „Best in test” de către auditorul german independent umlaut, parte din Accenture, care stabilește standardele în industrie prin măsurătorile efectuate pentru peste 200 de rețele mobile din peste 120 de țări. Totodată, acesta este al optulea an consecutiv în care auditorul german a conferit recunoaștere rețelei mobile a Vodafone România.

Una peste alta, vorbim de cea mai bună rețea de telefonie mobilă din Romania. Nu am niciodată sughițuri în utilizare, atunci când o folosesc, indiferent de modalitatea în care o folosesc, fie ea pe voce, fie ea pe rețeaua de date. Ca să nu mai vorbim de faptul că, oriunde m-aș duce, în românia, în orice colț de țară ascuns, e aproape imposibil să nu am rețea. Și nu neapărat cu legătură, dar, am observat asta în acest an în care ne-am plimbat mult prin Europa, în roaming, cel mai bun semnal îl am tot eu, pe Vodafone. Nevastă-mea suspină, privindu-mă cum mă relaxez pe telefon. Iubituuu, fă și tu hotspot. Yes.

Ca idee, pentru curioșii despre cum s-a făcut testarea și detalii de la umlaut:

Măsurătorile umlaut au fost realizate cu echipamente profesionale și au acoperit o distanță rutieră de 8.677 km și localități însumând 25% din populația României.
Campania de măsurători s-a desfășurat pe un traseu care a inclus localitățile: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov, Ploiești, Arad, Pitești, Târgu Mureș, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Bistrița, Tulcea, Salonta, Marghita, Șimleu Silvaniei, Zalău, Turda, Reghin, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni, Pașcani, Vaslui, Bârlad, Tecuci, Babadag, Fetești, Slobozia, Câmpina, Câmpulung, Balș, Filiași, precum și pe drumurile rutiere de legătură.

Iată, cumva, aceste date le puteți folosi, pentru viitor, în alegerea rețelei mobile preferate. Pentru că, și datorită acestei reputații create în timp și recunoscute de măsurători precum umlaut, Vodafone este rețeaua folosită preponderent și în ce înseamnă telemedicină, neonatologie, banking, aeronautică, știți, lucrurile alea fără de care ne-ar fi foarte greu să trăim acum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.