In sfarsit mi-am facut si eu, si nevasta-mea pensia aia privata. Normal ca am facut-o la ING. In primul rand sunt singurii care au facut o campanie interesanta, spre deosebire de altii. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca s-au implicat la maxim, adica omul care m-a convins sa ma duc la ING chiar stia pe ce lume traieste, mi-a explicat tot ce am intrebat, si credeti-ma, eu unt chitibusar cand e vorba sa dau bani cuiva.
Dar nu asa vreau sa comentez, ci o chestie foarte romaneasca. Stiti ca din februarie, incepe pilonul doi. Adica aia care au avut lene in glanda sau au fost uituci, sau pur si implu nu le-a pasat, si nu s-au inscris la un fond de pensie, vor fi redistribuiti aleatoriu, catre alte fonduri de pensii.
Ce le-a traznit prin cap inteligentilor ce guverneaza romania? Ca ING si Allianz ar trebui scoase din joc in faza a doua, pentru ca deja au strans foarte multe subscriptii, si trebuie sa manance si gura altora o paine, nu?
No, pe bune daca nu traim in cea mai bananiera republica din lume. Deci daca sunt bun si am succes, si reusesc sa strang clienti, sunt tras pe dreapta, ca sa castige si altii o painica. Aia care au fost varza, si au facut reclame cu “eu maine sunt aici, tu o sa mai fii?”, o sa stranga restul de subscriptii, ca nah, e romaneste, si banii trebuie sa ajunga la toti.
Cum era adresa aia, www.montreal.ro, parca?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.