E ora 3:12. Dimineața. Am ajuns acasă, am resăizuit și redenumit 576 de poze, le-am urcat pe blog și acum scriu asta. Desigur, mâine dimineață, vreun blogger nedreptățit se va trezi pe la 10-11, când eu voi fi deja treaz de câteva ore și voi fi scris încă 2-3 articole și va scrie despre cât de bun este și cât de mult nu e băgat în seamă și cum e sufocat de bloggerii ăștia mari, care scriu 3 rânduri și au 100 de comentarii.

În fine. A fost Vocea României, am votat din nou cu Canaf, ca deobicei, acolo unde îmi pun eu banii, acolo este și adevărul. Desigur, un negru nu avea ce căuta în semifinale, doar, pentru numele lui dumnezeu, E NEGRU, așa că Anthony a fost eliminat de iubitorii de frumos, deși era mult peste băiețelul ăla care a rămas.

Grăsuța Oana a plecat și ea. Mă mir că Butonel nu s-a plâns că a plecat pentru că e grasă. E trist că la 17 ani arată în halul ăsta și nu are nici cea mai mică voință să devină normală, mai ales că ar dori o carieră în domeniul artistic. Trist, dar mai bine. Oricum, astăzi a dat rasol melodia, a meritat cu prisosință să plece.

Aștept cu interes semifinalele. Văd o finală cu Ștefan, Iuliana, Canaf și Cristian, deși aici lupta e destul de strânsă, fiind amândoi (Liviu și Cristian) de valori mediocre sensibil egale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.