Am aflat despre moartea trădătorului Pacepa de pe twitter, ieri (aici e contul, dacă ați uitat de el), dintr-un link cu Vladimir Tismăneanu.

Vladimir Tismaneanu, despre Ion Mihai Pacepa: Dupa ruptura cu dictatura pe care o servise, a devenit un adversar ireconciliabil al comunismului

Vladimir Tismăneanu e unul din ghibirdicii abonați la bani publici, care s-a făcut remarcat prin 2 lucruri. Limba sa era hârtia igienică a lui Traian Băsescu, spălându-l constant, alături de cealaltă marionetă care l-a ținut la putere, Augustin Zegrean, și doi, a avut o mizerie în parlament, numită Procesul comunismului, în timp ce el era un cunoscut marxist-leninist, activist de frunte în UTC, pe vremea când intrai în UTC ca să ajungi sus, nu erai băgat cu forța, la școală, ca în ultimii ani.

M-a enervat teribil postarea lui.

www.facebook.com/vladimir.tismaneanu.1/posts/833490767204922

Cum era el, Pacepa, demn, împăcat cu sine, necruțător, cu tâmpla sură, privind spre viitor. Lingăul Tismăneanu nu se poate abține să facă ceea ce îl caracterizează nici când e liber să creeze ce conținut vrea. Există niște buci de pupat? Sunt aici, fruntaș Tismăneanu la apel!

Pacepa a fost un trădător. Punct. Trebuia împușcat pentru înaltă trădare și atât, orice altă discuție nu își are rostul. Omul a fost șeful unui organ de spionaj al României. Nu a aterizat acolo din rai, puf, uuu, uite unde sunt, șeful la spioni. Nu, a luat-o de jos, a văzut și a făcut răul din jurul său. Știa unde se bagă și a dorit să ajungă acolo. Și-a trădat țara cu bună știință, mormântul său merită scuipat de orice român care trece pe acolo.

Și Tismăneanu la fel.