Mi-a scris aseară cineva că are probleme în a accesa postările puse cu login de Patreon. Sincer să fiu, nu îmi dau seama, la mine am testat și merge, dar așa zic toți developerii.
Așa că le-am pus direct pe Patreon, le găsiți în cont. Când o să mai scriu, dacă o mai fac, o să le pun și aici, dar, în principal, acolo, ca să poată avea acces la ele orice fan, suporter, hater sau prieten.

Partea interesantă e că am realizat că eu am, de fapt, în cap, foarte multe idei de texte, mai ales science fiction, nu neapărat cărți, ci texte scurte care, în mod normal, nu se potrivesc pentru blog. Așa că o să încep să le pun pe hârtie și le public tot acolo, exclusiv pentru cititorii de patreon.
Ciudat e că simt un sentiment de fericire când mă gândesc că o să le scriu, cam cum simțeam la începuturile bloggingului, când mă trezeam zilnic fericit că o să am locul meu unde să scriu.

Anyway, ca idee, să știți că, dacă aveți ADHD și îndoieli legate de mersul la medic, deși nu reușiți să vă rupeți din procrastinare, tot timpul plănuiți să faceți lucruri dar nu le faceți, do it. Efectiv mi-am regăsit pofta de muncă, de scris, am plăcerea de a interacționa cu voi, plăcere pe care o pierdusem de mult, nu mai urăsc jumătate din oameni și jumătate să o detest, e ca și cum m-aș fi întors înapoi 17 ani în timp.

Mno, citiți ce am scris, voi ăia 50 de fani hardcore și lăsați-mi acolo/aici feedback real, nu din cel tip Vaaaai, ce minunată ești, fată. Este prima experiență de genul acesta, iar voi ați citit mult și puteți vedea greșeli, aberații stilistice, direcții greșite, lucruri de genul acesta. Am nevoie să discut cu voi și să învăț, alături de voi. Aveți răbdare cu mine și eu o să încerc să am cu voi. Sunt binecunoscut pentru răbdarea mea legendară, de altfel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.