Trimis de Laura
Edit: Pentru că mulți dintre voi au vrut deja viziere, acesta este mailul Office@plotgraphic.ro, pe tipă o cheamă Andreea. Have fun.

Bunaaa! Nu știu dacă e de întrebat la tine pe blog, dar am o întrebare și nu găsesc/găsim nicăieri răspunsuri care sa fie si utile. Am o prietena care are o firma de producție publicitara. Evident ca a picat și ea în cap odată cu COVID, pana și-a dat seama că are laser care poate sa fie util la producția de viziere pentru protecție. De vreo săptămână tot a creat prototipuri pana a ajuns la o varianta cât mai ok, care poate fi igienizata în totalitate, fără burete și alte materiale care pot sa tina bacterii sau sa le facă de unica folosință, etc.

Buba e ca mai-marii noștri politicieni zic din gura pe la TV ca vor sa susțină privații și ii roagă, dacă au cum, sa se reprofileze pe producție de materiale de protecție, insa trebuie sa își omologheze produsele și sa obțină toate standardele pentru comercializare. Daca ar urma toți pasii respectivi, vine COVID20.

Exista vreo simplificare a acestor pasi, sau e vrajeala ieftina și contractele lor sunt deja facute? 🙂
Menționez și ca oamenii nu sunt printre cei care au făcut specula și vor sa vândă o vizieda din plastic la 100 de lei, prețul e fair și raportat la costul materialelor folosite, adică nu trece de 10 RON bucata, în condițiile în care cu 10 RON sunt unii de (re)vând măști de unica folosință.