Toată lumea a râs de smerenia târ premieruței marionetă în fața, citez, șfinția sa, papei, după care a râs de lăudăroasa care îl aducea pe papă în românia, iar Vaticanul a dezmințit promt, anunțând că doar președintele poate anunța asta, când va fi cazul și tot râdem, zi de zi, de analfabeta asta care distruge românia.

Problema mea este smerenia asta în prezența sfinției sale papeze.
Religiile ortodoxă și catolică, în pofida rădăcinilor lor adamice, sunt religii diferite. Ambele biserici afirmă că oricine nu crede în biserica ortodoxă/catolică va arde în iad.

Și atunci, de unde și de ce atâta smerenie și penitență? Ok, la cât a oralizat doamna de-a lungul carierei, penitența e bună, dar mă îndoiesc că, fiind din zona unde își moaie Dragnea canciocul, este catolică. Mai mult decât probabil este ortodoxă, deci nici măcar nu avea obligația de a avea capul acoperit în fața păstorului catolicilor.

Să fie doar slugărnicie? Sau, după o viață conectată la conducta de inteligență a lui Dragnea, femeia își știe locul?

LE: Comentariile care explica doct ca asta e protocolul la vatican sunt ignorante si nu vor mai fi aprobate. Ati putea cauta pe google inainte de a eructa informatii.