Din ce în ce mai multă lume anunță că nu va urmări mizeria de world cup desfășurată la sexologii de cămile. Desigur, din cauza sclaviei care a construit stadioane, a lipsei oricăror drepturi ale omului sau femeii sau a interzicerii LGBT. Ăsta e ghidul oficial.

În principiu, mă lasă rece regulile astea ale violatorilor de capre. În afară de Iran, fosta persie, care a fost o culme a civilizației și care e distrus sistematic pe baze religioase, dar a căror cetățeni sunt, în continuare, la un alt nivel, toți ăștia merită făcuți sticlă.

Problema mea este cu faptul că, așa cum zice cămilarul din clip, eu, dacă merg acolo, trebuie să le respect regulile și obiceiurile de sălbatici. Femeia mea devine un obiect și orice din viața mea trebuie să se învârtă în jurul gunoiului lor de religie.

În schimb, dacă ei vin aici, TOT EU trebuie să le respect regulile și obiceiurile, pentru că așa trebuie. Efectiv noi nu avem nicio șansă de câștig în fața valului de PC tâmpit.

Și da, nu voi urmări nici măcar un meci de la QatarWC.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.