lorand-soares-tepari

Citeam aseară comentariile de la acest articol și mă strâmbam de râs. Articolul ca articolul, dar comentariile sunt pur și simplu dumnezeu. Stați liniștiți, nu am de gând să mă ocup de vorbărețul acela de Soaresz și chiar nu cred că am de ce să explic oamenilor că un cărător de portocale în Portugalia nu are cum să dea sfaturi de business și de vânzări nimănui. Decât idioților care nu au idee pe ce lume trăiesc și cărora orice conglomerat de cuvinte care rezumează mai mult decât dă-te-n plm devine o apoftegmă. Se ocupă suficient de el alții (1, 2)

Partea haioasă, sau tristă, depinde de la care capăt al organului perceptual privești problema, sunt comentariile. Sunt oamenii care îi iau apărarea ipochimenului și explică cum li s-a schimbat viața profund cumpărând cursurile tânărului cărător de portocale. Sunt cei care întreabă ritos DAR CE AI FI VRUT SĂ TE ÎNVEȚE??? nerealizând că oricărui om cu o minimă pregătire economică, mizeriile alea i se arată în toată splendoarea lor, goale și inepte.

Sunt cei cei clamează că toți denigratorii sunt de fapt invidioși pe succesul lui Vasilică Portughezul, pentru că Vasilică are nevastă tânără (sic!) și mașină. Este însuși Lorand care explică doct cum că toți cei ce nu participă la curs sunt niște ignoranți care nu vor să își schimbe viața.

După ce citiți comentariile, citiți aici lista erorilor logice din mintea umană. Veți înțelege câtă perversitatea penală este în exprimarea business adviserului cărător de portocale și cât spirit de turmă și capacitatea de asimilare a prostiilor are turma, plătitorii de 800 de lei pentru un CD.

Sau, dacă considerați totuși că NLP-ul este ceva extraordinar, puteți fi niște lideri adevărați mergând, pentru doar 950 de euro, desigur, doar dacă cumpărați din timp, la un curs de lideri adevărați, care învață cum să fie lideri. :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.