Olivia Steer amestecand cacatul pe care il mananca zilnic
Olivia Steer amestecand cacatul pe care il mananca zilnic

Dementa soție a lui Andi Moisescu a simțit că e momentul să se intromisioneze în problema copiilor internați în spital cu sindromul hemolitic-uremic, prin urmare, lovește decisiv. Sindromul de fapt e de la vaccinul anti-hepatită, iar oamenii sunt mințiți în timp ce asistăm la un nou #colectiv.

Și mă uit în comentarii și realizez că lumea e plină de femei analfabete, lovite în cap, care nu au minim discernământ și care înghit ca rațele orice li se oferă. Desigur, sunt manageri, directori economici, absolvente de diverse facultăți, dar ele sunt proaste de behăie, curge prostia printre rândurile lor.

Femeile alea ies pe stradă, dau bună ziua în tramvai, par inofensive, dar ajung acasă și educă copii în spiritul lor. Retarda Steer măcar are un scop, banul, motivându-se cu cancerul soră-sii, dar prostia celorlalte nu e deloc scuzabilă.

Iar vipera apelează și la mizerii.

olivia steer gunoaie

Deci da? Să vină alții cu dovezi, nu să ceară să își probeze Steer gunoaiele lansate public.
Băi, serios, suntem un neam de traistă, slab și fără vigoare. Sunt omorâți 3 oameni de către un tip, cu mașina și în loc ca tipul să doarmă cu peștii, rudele se ceartă cu el pentru despăgubiri. Vedeta vieții pune în pericol viața oricărui copil din românia, prin afirmațiile ei și nimeni nu o calcă pe cap ca pe viperă, când o vede la coadă la mămăligă vârtoasă.

Trist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.