M-am gândit că mi-aș lua un iPhone 12 Pro Max. Mă încântă faptul că seamănă cu iPhone 4S, parcă și cu 5, dar mie 4S mi-a rămas la inimioară, pentru că pe ăla mi l-a furat un influencer la petrecerea de lansare, să fie primit. Îmi mai place pentru că are LIDAR și tot felul de gimickuri ptr poze, poate mă ajută și pe mine să nu mai țin degetul pe ecran. 5G mă lasă rece, în românia funcționează mizerabil, e doar iconița de el.

Problema e că mi-aș lua și un ceas smart. Și e o problemă grea. Nu îmi place cum arată Apple Watch. Sunt girlish și hipsteruțe. Îmi place în schimb cum arată Samsung Galaxy Watch, modelul ăla mai butucănos. Doar că, din ce am citit pe net, integrarea cu iPhone este spre zero, iar eu, dacă tot am macbook și iphone, aș vrea să am și ceas care să corespundă environmental.

Așa că sunt ușor deprimat. Bine, încă sunt destul de nehotărât dacă să mai iau un 11 Pro Max, că nevastă-mea e mulțumită de el sau să fac pasul la 12. Și nici răbdare nu mai am cu OnePlus 7T, care nu funcționează corect pe Chrome și se blochează iar, de curând, îi merge netul cum vrea el. Și când vrea el.

Măcar sunt hotărât să nu îmi mai iau chinezării. (primul care zice că iphone și samsung sunt tot chinezării primește o ciocolățică dulce)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.