CRETINI-PENTRU-ORA-DE-RELIGIE

O ascultam dimineață la radio pe nupreadăruita Liana Stanciu cum citea ea satisfăcută că industria falsurilor aduce prejudicii de 490 de miliarde de dolari producătorilor quality și cum lumea trebuie să lupte ca la rovine pentru a o combate. Știți, pagube masive.

Pentru că da, Vasilica, casiera de la megaimage care are fular burberry, dacă nu va mai avea de unde cumpăra o chinezărie care seamănă cu originalul, dar costă 10 lei, va fugi direct la magazinul oficial Burberry, va scoate tot salariul ei pe o lună plus încă o sută de euro și își va cumpăra originalul.

Același lucru îl va face și Mareana, lucrătoarea de la exchange. Dacă nu va mai avea de unde să își ia o poșetă Louis Vuitton cu50 de lei, va merge glonț la poartă la Udrea, să o întrebe de unde și-a cumpărat ea poșeta de 7000 de euri, e bună, e rezistentă, că nu prea a văzut pe stradă, dar ar vrea să își ia.

Iar eu o să îmi iau un rolex original, să moară lumea de invidie…

În altă ordine de idei, băiatul care face playlistul de dimineață la Music FM în mod sigur nu se trezește de dimineață. Pentru că, dacă s-ar trezi, ar înțelege că dimineața nu poți să pui cântece de dor și jale, balade și alte rahaturi de genuri, că adoarme șoferul la volan.

Și în cealaltă ordine de idei, Rock FM încă nu și-a schimbat playlistul, deși au trecut deja 10 ani de când rotesc aceleași 15 melodii.