Voi incerca sa pun live discutia cu ministrul telecomunicatiilor, pentru a nu uita ideile care au tentativa de stralucire.
Momentan astept niste lasagna.
Nu uitati sa dati cu refresh. Absolut totul va aparea aici :mrgreen:

– Voiam sa ma intalnesc de mai multa vreme cu cei din mediul virtual, mai ales cu cei din Bucuresti, intalnindu-ma deja cu cei din Bacau.

– ACTA e un subiect destul de greu de abordat.

– Puteam evita semnarea ACTA? Raspuns: Momentan domnul minnistru vorbeste despre cum a cazut la Curtea Constitutionala legea Big Brother si despre cum se trece o lege prin parlament. Daca o sa raspunda vreodata, va anunt:)) Din fericire, il avem aici pe Bogdan Manolea, care intelege despre ce se vorbeste.

– Daca semnatura din Japonia nu este obligatorie, de ce a semnat rromania? Raspuns ….

– Daca semnatura de pe acta nu inseamna nimic, de ce s-a dat aceasta semnatura? Cine l-a imputernicit pe atasatul economic de la ambasada Japonoei sa semneze. Raspuns: Ministerul economiei l-a imputernicit, noi, ministerul telecomunicatiei am avut rol de spectatori.

– Cine a decis ca rolul politiei poate fi substituit de catre firme private? Momentan, in legislatia rromanesca nu se prevede asa ceva, iar pentru a exista o asemenea preveddere, trebuie facute intai schimbari mult mai mari, inclusiv dpdv constitutional.

– Ministerul doreste organizarea unui forum national de discutie pe subiect. Bogdan Manolea considera ca e prematur, actul nefiind inca discutat in parlamentul european.

– A venit si ministrul secretar de stat. Dansul e de parere ca noi (adica noi, astia de pe internet, nu noi in general)trebuie sa gasim o solutie impotriva pirateriei, pana atunci sa fim sanatosi, casele de productie au venit cu solutia lor si aia e. cred ca o sa tac o perioada, deja mi s-a urcat sangele la cap.