Voi incerca sa pun live discutia cu ministrul telecomunicatiilor, pentru a nu uita ideile care au tentativa de stralucire.
Momentan astept niste lasagna.
Nu uitati sa dati cu refresh. Absolut totul va aparea aici :mrgreen:

– Voiam sa ma intalnesc de mai multa vreme cu cei din mediul virtual, mai ales cu cei din Bucuresti, intalnindu-ma deja cu cei din Bacau.

– ACTA e un subiect destul de greu de abordat.

– Puteam evita semnarea ACTA? Raspuns: Momentan domnul minnistru vorbeste despre cum a cazut la Curtea Constitutionala legea Big Brother si despre cum se trece o lege prin parlament. Daca o sa raspunda vreodata, va anunt:)) Din fericire, il avem aici pe Bogdan Manolea, care intelege despre ce se vorbeste.

– Daca semnatura din Japonia nu este obligatorie, de ce a semnat rromania? Raspuns ….

– Daca semnatura de pe acta nu inseamna nimic, de ce s-a dat aceasta semnatura? Cine l-a imputernicit pe atasatul economic de la ambasada Japonoei sa semneze. Raspuns: Ministerul economiei l-a imputernicit, noi, ministerul telecomunicatiei am avut rol de spectatori.

– Cine a decis ca rolul politiei poate fi substituit de catre firme private? Momentan, in legislatia rromanesca nu se prevede asa ceva, iar pentru a exista o asemenea preveddere, trebuie facute intai schimbari mult mai mari, inclusiv dpdv constitutional.

– Ministerul doreste organizarea unui forum national de discutie pe subiect. Bogdan Manolea considera ca e prematur, actul nefiind inca discutat in parlamentul european.

– A venit si ministrul secretar de stat. Dansul e de parere ca noi (adica noi, astia de pe internet, nu noi in general)trebuie sa gasim o solutie impotriva pirateriei, pana atunci sa fim sanatosi, casele de productie au venit cu solutia lor si aia e. cred ca o sa tac o perioada, deja mi s-a urcat sangele la cap.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.