Am impresia ca am declansat o revolutie cu arhiTV-ul meu. In ultima saptamana, care mai de care a comentat, discutat, explicat, totul legat de arhitv. Si desigur, imediat dupa ce au comentat, s-au apucat sa faca si ei repejor un video, pe care sa si-l posteze pe site, sa deschida o noua categorie, de videoblog, sa, sa ,sa.
Totusi, din multitudinea, avalansa, galagia de videouri, nu am reusit sa retin niciunul. Cu adevarat si fara nici o modestie, clipurile de pe arhiTV, cu mici exceptii, sunt MULT peste ce parodiaza ei. Singurul care poate ridica ceva pretentii ar fi domnul cristealizari, care a facut un video mai legat si coerent. SIngura chestie in care pacatuieste ar fi ca si-a invatat pe de rost unul din articolele precedente si l-a recitat pe ecran, desigur, profund dezinhibat. In rest, frumusel montat, frumusel realizat, nu ai ce comenta. Dar nici nu poti uita ca domnul Cristea este un vechi om de televiziune. Deci nu ne putem compara cu dansul. Asteptam noi filmulete, pentru ca, raportandu-ne la ceva de calitate, nu putem decat sa devenim mai buni noi insine.

In rest, pentru ceilalti epigoni care se strofoaca prin videouri si montaje sclifosite, incercand sa ne dea clasa, ii rog sa retina ca filmele noastre le facem cu un aparat de fotografiat, le editam cu Windows Movie Maker, si le postam de pe un calculator care de-abia mai porneste dimineata. Nu e o scuza, ci este o lauda. O lauda ca poti face lucruri dragute si fara investitii imense in aparatura, lansari si alte aiureli de gen, care intr-un final se concretizeaza in niste clipuri jalnice, filmate din unghiuri ciudate.

Viva los televiziones!

[tags]arhitv, epigoni[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.