Aveţi curiozitatea să vă uitaţi la ştirile CNN? O să vedeţi că, regulat, sunt ştiri cu victimele uraganului Katrina. Sărmanii oameni care nu mai au de niciunele, locuiesc în rulote, nu au de mâncare, nu au apă şi altele.

Ştiţi când a fost Katrina? ACUM 3 ANI. De trei ani oamenii aceia trăiesc în rulote, nu au case, nu au de mâncare, nu au apă.
Ştiţi ce buget are USA? Sau ce PIB? Nu vreţi să ştiţi. Sau ce buget are pentru înarmare sau pentru războiul din Iraq? Iar nu vreţi să ştiţi. Pentru că sunt sute de miliarde de dolari. Cu doar o infimă parte, victimele Katrinei aveau toţi case, acareturi, apă şi mâncare.

De ce nu au? Pentru ca acolo e un stat normal, nu rromânia.
Mai ţineţi minte inundaţiile de anul trecut? Sau de acum 2 ani? Sau de acum 3 ani? De fiecare dată, aceleaşi sate, aceleaşi case. Venea apa, le lua tot, pentru că primarii, deşi păţiţi, nu construiau diguri. Pentru că oamenii, deşi păţiţi, nu se mutau sau nu îşi făceau asigurări pentru case.

De ce? PENTRU CĂ LE DĂ STATUL! Vine Tăriceanu, pac, construim noi casele. Dăm şi materiale de construcţii. Asigurăm şi muncitori. Iar dacă Citroeniceanu nu izbândeşte, vine din urma taica Berbecali. Construieşte câteva sate, nişte poduri, o mănăstire şi câteva biserici. Are balta peşte. Bani sunt şi la stat şi la Becali. Şi statul dă, că are de unde. Doar nu sunt banii lui.

Ehei, dacă preşedintele americii era un rromân, la bugetul ăla, bietele victime ale katrinei aveau acum toate vile cu etaj, mobilă nouă de la Mobexpert şi câte un Citroen în faţa casei.

Iar pe uliţele vilelor, câte o biserică la fiecare 2 case.

Să ajungă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.