Am fost ieri si mi-am luat shaorma de la gara, de la La haleala, explicandu-i fiica-mii ca va fi o experienta senzoriala de neuitat, una din cele mai bune shaorme din bucuresti.

Practic, am invatat-o pe fiica faptul ca barbatii dezamagesc cand fac promisiuni, pentru ca shaorma a fost dezamagitoare. Sarata bocna, taiata cu toporisca, in bucati mari, carnea era doar un fleoscut micuț aruncat in lipie, nu mai mult de o mânuță. Probabil daca nu ceream fara cartofi, ar fi parut mare.

Trist, ba baieti, mai ramane sa se strice La Turcu de la Obor si nu mai ai de unde manca o shaorma cinsitita de vita sau berbecut.

Și nu înțeleg logica asta. Faci o shaorma, o transformi într-un brand decent, pe baza calității, după care începi să vinzi sare cu carne, pentru că oamenii vor veni oricum și vor cumpăra de la tine?

În ce univers?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.