Zilele trecute a fost o discuție simpatică, în care mi se reproșa că am linkuri către emag profitshare și nu doar că am respectivele linkuri, dar le mai și ascund, ca oamenii, fraieriți de mine astfel, să dea click pe ele și să îmi aducă venituri la buget.

Am și eu niște nelămuriri.
Dacă eu spun clar că e un produs de pe emag, dacă linkul e corect și te duce către acel produs, deci NU TE MINT CU NIMIC, care e problema TA că e un link afiliat? Faptul că eventual, e posibil ca un cititor să cumpere un produs de acolo si eu să câștig un comision de 2 lei la 100000000 de meleoane? AH, AM UITAT, nu am zis dinainte că e vorba de un link afiliat, ca să îți dau posibilitatea de a alege dacă să dai click sau nu.

Dar de ce ți-aș da alegerea asta? În primul rând, nu plătești nimic ca să citești acel articol. În al 2 lea rând, ai libertatea de a nu da click pe nici un link, dacă asta e problema ta.

Și nu în ultimul rând, la mine în casă fac și pun ce vreau eu și cum vreau eu. Iar dacă tu ești un țărănete cu urme de sapă în palme, plin de invidie că eu aș putea câștiga 1 leu de pe urma clickului tău, în timp ce TU PRIMEȘTI CONȚINUT GRATUIT, ești liber să pleci la muls vaca, nu am nevoie de astfel de cititori.

Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.