Se duc în china, mai exact.

GOOGLE IS PLANNING to launch a censored version of its search engine in China that will blacklist websites and search terms about human rights, democracy, religion, and peaceful protest, The Intercept can reveal.

Știți cum e, apărăm drepturile și libertățile, suntem flamura și fanionul democrației, dar când e vorba de 1 miliard de oameni, o mai dăm dracului de democrație și le explicăm că nu există nici ea, nici drepturile omului, nici religia, iar la Tien An Men a fost doar o provocare. Banii nu au miros, iar publicitatea nu are culoare.

Trist e că oamenii așteaptă și de la corporații salvarea ACEEA care nu a venit și nu va veni niciodată, așa cum a așteptat și bunicu americanii și a murit blestemându-i. Pe ei și pe Radu Câmpeanu, că a distrus PNL-ul, partidul lui.

Iar corporatiile, fiind niște entități care trăiesc din acțiuni, nu au niciun interes, altul decât profitul maxim. Așa că for profita de orice portiță legislativă, orice glumiță legală ca să câștige bani. Știu, domnul Groningen de la Raiffeisen era în piață. Dar credeți că, dacă mâine Veorika anunță că băncile care își pun PSD la siglă primesc reducere de 5% la impozit, Raiffeisen nu o să o facă pentru că verticalitate, demnitate și onoare?

Poate sunt eu paranoic, dar simt că se strânge un cerc în jurul nostru, cerc din care nu avem scăpare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.