Știți că am vorbit noi zilele trecute despre necesitatea unei reglementări a lobbyului, pentru ca banii chinezești să nu se mai transforme în opinii ferme ale unora care fac parte din subiect la fel cum fac parte din marterizarea lui Musk.

Iată că aflăm și prin politică pe unde mai aterizează banii chinezești.
De exemplu la domnul Claudiu Năsui.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a cerut Parlamentului amânarea dezbaterilor în ceea ce priveşte adoptarea Legii pentru reţelele 5G, pe motiv că Guvernul nu ar fi respectat toţi paşii procedurali, înainte de trimiterea în Legislativ.
Menţionăm că în 2019-2021, mai multe state membre au notificat proiecte de acte normative care reglementează această problematică. Având în vedere că proiectul de act normativ a fost avizat de către Guvern să intre pe ordinea de zi a celor două Camere ale Parlamentului, vă informăm că procedura parlamentară de adoptare trebuie amânată, proiectul de act normativ urmând a fi transmis instituţiei noastre în vederea notificării la Comisia Europeană şi statele membre. Adoptarea actului urmează a se relua după parcurgerea perioadeo de status-quo prevăzută de actul comunitar”, a conchis ministrul Năsui.

Practic, Năsui cere amânarea cu câțiva ani a procedurilor, pentru că în timpul ăsta se pot întâmpla multe, nu?
Ar fi foarte interesant să aflăm care sunt variațiile conturilor bancare ale domnului ministru. Nu de alta, dar să vedem care sunt costurile pentru cumpărarea unui ministru român.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.